Art Safari 2023: Vino să vezi glo™ x Robert Lőrincz - Superstar

glo-x-ArtSafari-2023
Luni, 20 Mar. 2023

Art Safari 2023: Vino să vezi glo™ x Robert Lőrincz - Superstar

Povestea Art Safari, unul din cele mai mari și așteptate evenimente de artă din România, continuă și în 2023. Ediția cu numărul XI este deja în plină desfășurare, iar glo™ a pregătit o nouă instalație la muzeul schimbător din inima Bucureștiului. Expoziția este deschisă până la jumătatea lunii mai, în locul bine-cunoscut: Palatul Dacia-România, Lipscani 18-20. 

glo™ are ca misiune căutarea și sprijinirea artiștilor. Prin proiectul #RebelsWithaCause, reușim de la o ediție la alta să dăm viață viziunii artistice a unor creatori locali, într-un spațiu dedicat admirării artei prin parteneriatului glo™ x Art Safari. 

Te așteptăm să (re)vii la noua ediție Art Safari, unde în holul central se pune în scenă glo™ x Robert Lőrincz – Superstar. 

Robert Lőrincz și „Superstar”

La această ediție, ne bucurăm să colaborăm cu Robert Lőrincz, unul dintre artiștii emergenți ai momentului. Foarte talentat, tablourile semnate R. Lőrincz se vând deja la licitații prestigioase de Artă Postmodernă și Contemporană. 

Robert Lőrincz a studiat la Facultatea de Pictură din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca și desenează dintotdeauna. Acesta și-a exersat din tineretemâna cu mai multe forme de artă vizuală –  de la graffiti la icoane și diverse altele. 

Imagine Corp Articol   Glo X Art Safari   Robert Lorincz   Superstar 002

Însă adevărata pasiunea pentru pictură a venit mai târziu. Robert a descoperit pictura în ulei după o perioadă în care rigoarea desenului l-a ținut departe de tempera și acuarele. 

Operele lui actuale pornesc în explorarea și redescoperirea vizuală a simbolurilor și a mitologiei. Personajele create de R. Lőrincz au un puternic simț al individualității, creat și resimțit de privitor datorită unor detalii precum trăsăturile fizice și hainele purtate. În cazul glo™ x Robert Lőrincz – Superstar, personajul insuflă viața, ea fiind îmbrăcată și gata pregătită de petrecere. Mai mult, artistul o surprinde exact în momentul de dinaintea sosirii prietenilor, acea clipă de expectativă.

La 26 de ani, Robert Lőrincz are deja numeroase premii pentru pictură și participări la expoziții. În vara lui 2021 a avut loc prima lui expoziție de artă contemporană la București, care s-a ținut la Combinatul Fondului Plastic, patronată de Uniunea Artiștilor Plastici din România, și a fost un succes. Iar acum, în 2023 îl poți vedea la Art Safari, la invitația glo™. 

Sărbătorește primăvara cu glo™ la Art Safari 2023 

De la an la an, glo™ a promovat în cadrul Art Safari, prin expoziții inedite, tineri artiști din industria creativă locală. Alături de ei, am adunat nenumărate amintiri de pus în ramă. Iar datorită postărilor din social media, putem să revizităm arta când dorim.  Verifică pagina noastră de Instagram (@glo_romania) dacă ești curios cum au arătat edițiile anterioare sau citește articolul retrospectiv despre cele două ediții din 2022 de pe blogul glo.ro.

Art Safari se desfășoară în Palatul Dacia-România, de joi până duminică, și poate fi vizitat între orele 12:00-21:00 sau de la 22:00 pentru Night Tours. glo™ te așteptă până pe 14 mai, la ediția XI, să te bucuri de artă și să fii un „Superstar”. 

(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.